Schrijven, redigeren of controleren


Iedere tekst heeft een ander doel. Wil je informeren, ontroeren, overtuigen of dat de tekst de lezer bijblijft? Wil je amuseren, activeren of misschien wel inspireren? Ik schrijf nieuwe teksten (nieuwe content), maar kan ook bestaande teksten voor je herschrijven (redigeren) of controleren op bijvoorbeeld grammatica of stijl.

Teksten voor advertenties (zowel off- als online), social media posts, blogs, columns, e-books, nieuwsbrieven, teksten voor je arbeidsmarktcommunicatie, productteksten voor webshops, whitepapers, rapporten, interviews, flyers, handouts, folders, brochures, websites, magazines, persberichten, verslagen, reclameteksten, speeches of rapporten. In alle gevallen heb jij Liever de Vos.

Naast tekstschrijver ben ik ook marketeer en ondernemer. Ik run een succesvolle webshop. Een handige combinatie waardoor ik me in jou als ondernemer kan verplaatsen en waardoor goede content, een goede vindbaarheid (SEO) en social media voor mij geen geheimen kent. Ook werk ik door mijn achtergrond als Marketeer met de meest gebruikte programma’s op het gebied van tekst en content. (Denk aan CMS systemen voor het vullen van websites, Hootsuite, Canva, alle social media kanalen, MailChimp etc.)